O K-TEAMU

K-TEAM ;  „K“ - od Grčkog : κίνημα = kretanje - u različitim područjima ili pokret.

K-TEAM je grupa vrhunskih plesnih stručnjaka, plesača,street workout trenera, kondicijskih trenera i profesora kineziologije koji dijele svoju kreaciju i energiju prema glazbi, pokretu i vrhunskom treningu.

Osvojili smo puno nagrada i Show Dance naslova do sada, od onog na što smo najponosniji izdvajamo: 1. mjesto na Hrvatskom Natjecanju U Plesu I Fitnessu Na Šipci-Kategorija-Muški-Pro Expert, te 2. Mjesto-Kategorija-Duo 2012 i 2013 godine. Prvaci smo države u Pro Expert muškoj i ženskoj kategoriji za 2013 godinu. I naravno Pole Theatre Croatia: Pole Art pobjednik 2014, Comedy & Overall pobjednica 2014.

Višegodišnjim iskustvom rada u sportu, aerobiku, plesu, rekreaciji, Pole Dance i Pole Sportu, Aerial Hoop, Aerial Silk, Yoga, akrobatika, te individualnim radom sa ljudima otvorili smo dvoranu gdje ćemo to iskustvo prikazati u radu sa vama.

Radili smo sa raznim ansamblima, te raznim poznatim osobama koje smo ovisno o njihovim željama doveli u vrhunsku željenu formu, kao što su: Igor Mešin, Mila Elegović, Dubravko Merlić, Željka Ogresta, Đani Stipaničev, Zrinka Cvitešić, Sandra Bagarić, Mirza Džomba, najbolja tenisačica svijeta Serena Williams, te raznim klubovima kao što su : Lokomotiva, Dinamo, Hermes Analitica, Zagreb Badel, te bili službeni treneri raznih kompanija i profesionalnih ansambla kao što je Lado, ZGK Komedija i SolMelia (Istraturist). Tu je i višegodišnje iskustvo predavanja na Kineziološkom Fakultetu kao vanjski suradnici.

INSTRUKTORI

ZORAN SIMIKIĆ

U prošlom stoljeću bio prvak Hrvatske i bivše SFRJ u Tae kwon do-u. Nakon više od dva desetljeća plesa osvojio sve i svašta: naslov u Show dance-u, dvostruki prvak Hrvatske u plesu i sportu na šipki, Pole Theatre Croatia-Art Winner. Stalni član ansambla ZGK Komedija. Postavio i koreografirao „brdo“ predstava. Volim ljude koji se kreću!

ANITA SIMIKIĆ

Diplomirani kineziolog. Veliki stručnjak u području plesa i sporta na šipki, plesa na svili-Hammock, plesa i akrobacija na obruču. Osnivač i glavni voditelj najvećeg i najopremljenijeg „zračnog“ studia u regiji. Bila prvakinja Hrvatske u Sportskom aerobiku i 2013 prvakinja Hrvatske u plesu i sportu na šipki. Razvija svoje metode treniranja, kao i brzog pričanja.

SUNČANA PARO-VIDOLIN

Instruktorica sam pole dance-a dugi niz godina. 2014 godine sam se natjecala na POLE THEATRE CROATIA i pobijedila u kategoriji Comedy i sveukupna pobjednica. Kreatorica sam i osnivačica Hydro Attack pole dance gripa.

MAJA KAMENAR

Završila arhitekturu, bavila se tajlandskim boksom, odbojkom i atletikom dugi niz godina,. Bavim se šipkom i aerial silkom od 2011. Od 2013 radim kao instruktor. Svi ljudi su mi super!

VIKTORIJA MACKOVIĆ

Diplomirala veterinu. 2011.počela se baviti  pole dance-om. 2014.počela trenirati aerial hammock. Od  2016. godine aktivni instruktor Aerial hammock-a. Moto mi je: Tko visoko leti, sretan je!

MARKO STEPIĆ

Diplomirani kineziolog. Stručnjak na području akrobatike. Mogu salto već 11 ljeta! Radio sa cirkusom Zmajev San. Specijalni skillsi: Loše fore i dizanje utega!

Prati k-team na